Sadakatsiz 1. sezon 22. bölüm izle! 17 Mart Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı seyret

Sadakatsiz 1. sezon 22. bölüm full izle için yayında. 17 Mart akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümünü kesintisiz tek parça halinde Youtube platformundan izleyebilirsiniz. Peki, Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin 1. sezon 22. son bölümü 17 Mart Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Sadakatsiz son bölüm tekrarı dizi bitiminde Kanal D platformu üzerinden izlenebilmekte.

Sadakatsiz dizisinin 23. yeni bölümü gelecek hafta 24 Mart Çarşamba akşamında saat 20.00’dan itibaren Kanal D ekranlarından izlenebilecek.

Sadakatsiz 1. sezon 22. bölüm izle! 17 Mart Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı seyret

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde; Volkan sonunda Derin’den boşanarak Asya’ya dönmek istediğini ona söylüyor. Bunu duyan Derin’den büyük bir şok yaşarken artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı bir kez daha netlik kazanıyor.

Asya’nın yeni hamlesi ile birlikte üzerine oynanan oyunda kartlar yeniden dağıtılıyor. Asya hiç beklenmedik yeni bir haber alırken Sinan, Volkan ve Derin cephesinde yeni krizler baş gösteriyor. Gönül’ün baskıları sonrasında bunlara asla boyun eğmeyeceğini söyleyen Selçuk da Güçlü ailesini daha zor durumda bırakmak adına daha çok çabalıyor. Derin ile Volkan ilişkisinde de artık sona gelinirken yaşanan şok gelişme herkesi derinden etkiliyor.

SADAKATSİZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sadakatsiz 1. sezon 22. bölüm izle! 17 Mart Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı seyret ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz 22. bölüm Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.