"Saçmalamanın açıklaması olmaz!"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılıların Club Brugge ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızlı kulübün başkanı Ali Koç ile ilgili oldukça sert ifadeler kullandı. 

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle:

"Hangi amaca hizmeten, hangi vizyon içinde bunlar dile getiriliyor? Saçmalamanın açıklaması olmaz. Saçma sapan konuşan birine karşı yanıt vermeye kalkarsanız, siz de saçmalarsınız."

"Moskova'da da hatırlarsınız yine maçtan önce kelamlar vardı. 17 kulübün yayınladığı saçma bir bildiri vardı. Yine ülkemizi temsilen burada bulunuyoruz ve yine arkadan dolaylı laflar... Bunlar hiç hoş şeyler değil."

İNSANI HAYVANDAN AYIRAN ŞEY EDEPTİR

"Türk futbolunu kalkındırma amaçlıyız diyoruz fakat öne gidenleri çekme çabasındayız. Edebimi bozmak istemiyorum. İnsanı hayvandan ayıran şey edeptir. Bu edep içinde kalınmasını istirham ediyorum."

"19.05 eyleminin bilinçli yapıldığına inanıyorum. Aksine beni kimse ikna edemez. Bu tip beyanatlar, hedef saptırmaya yönelik, gündem değiştirmeye yönelik söylemler, Türk futbolunun marka değerine zarar verir."

"Hocamızın dediği sözcüğe ben de katılıyorum. Maçlar sahada kazanılır, masada kazanılmaz. Bu söze tepki veren insan, masa düzeni yapacak insandır."

"Oyuncularımızın, teknik heyetimizin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Galatasaray bir dünya markası. Türkiye'nin de diğer ülke takımları gibi 5-6 takımla Şampiyonlar Ligi'nde temsil edilmesini istiyorum."

"Saçmalamanın açıklaması olmaz!" ile ilgili etiketler Galatasaray Ali Koç Mustafa Cengiz UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.