Saçlarını sarıya boyatmıştı! Dilan Çiçek Deniz eski imajına geri döndü!

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yeni projesi için saçlarını sarıya boyatmıştı. Gelen eleştirilerin ardından saçlarını yeniden koyu renge boyatan Deniz, yeni imajını takipçileriyle paylaştı.

Son olarak 'Alev Alev' adlı dizide rol alan Dilan Çiçek Deniz, yeni projesi için saçlarını sarı renge boyatmış ancak takipçileri tarafından beğenilmemişti. Projesi için çekimleri tamamlayan oyuncu, eski imajına geri döndü.

"YENİ KARAKTER YÜKLENİYOR"

Saçlarını sarıya boyatmıştı! Dilan Çiçek Deniz eski imajına geri döndü!

İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile evlilik kararı alan ve sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Deniz, her anını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Sarı saçlarından dolayı günlerce eleştirilen oyuncu, eski imajına döndüğü anları da Instagram hesabından paylaştı. Kuafördeki bir anını paylaşan Deniz, "Yeni karakter yükleniyor" notunu düştü.

Saçlarını sarıya boyatmıştı! Dilan Çiçek Deniz eski imajına geri döndü! - Resim : 2

 

 

Saçlarını sarıya boyatmıştı! Dilan Çiçek Deniz eski imajına geri döndü! ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz Saç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.