Saçlarını beğenmedi! Demet Akalın, Kübra Açıl'ı yerden yere vurdu

Demet Akalın, Survivor Panorama programında sunucu olarak yer alan, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ın saçlarını eleştirdi. Kübra Açıl'ın ekrandaki halini beğenmeyen Demet Akalın 'Bu nasıl bir saç? Televizyona çıkıyorsun sen kızım ya' yorumunda bulundu.

Ünlü popçu Demet Akalın sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımla gündem oldu. Akalın, tv8'de ekrana gelen Survivor Panorama programında sunuculuk yapan Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ın saçlarını eleştirdi.

YASTIKLA YÜZÜNÜ KAPATTI

Programı izlerken çektiği bir videoyu Instagram hesabından paylaşan Akalın, Açıl'a 'Bu nasıl bir saç? Televizyona çıkıyorsun sen kızım ya' sözleriyle seslendi. Kübra Açıl'ın saçlarını beğenmeyen Demet Akalın, bir sonraki paylaşımında ise şoke eden bir hamlede bulunarak Kübra Açıl'ın ekrandaki görüntüsünü izlememek için yüzünü yastıkla kapattı.

Saçlarını beğenmedi! Demet Akalın, Kübra Açıl'ı yerden yere vurdu

Saçlarını beğenmedi! Demet Akalın, Kübra Açıl'ı yerden yere vurdu ile ilgili etiketler Demet Akalın Instagram Kübra Açıl survivor panaroma survivor all star 2022
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.