Sacit Aslan'a evinin önünde saldırı! / VİDEO

Usta gazeteci Sacit Aslan, dün evinin önünde saldırıya uğradı. Yaşadığı korku dolu anları, Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunduğu "Söylemezsem Olmaz" programında anlatan Aslan, şüphelendiği kişilerin olduğunu ve bugün savcılığa başvuracağını söyledi.

Sacit Aslan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, evinin kapısının önünde saldırıya uğradığını açıkladı. Sacit Aslan, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“GEREKENİ YAPIYORUM”

“Az önce, evimin kapısının önünde fiziki saldırıya uğradım… Polis çağırdım, ifade vermemi ve şikayetçi olmamı istediler, bende gerekeni yapıyorum. Kalleşçe ve kahpece yapılan bu olayın 2 faili ve 2 araba var, ancak bilmedikleri şey evimin dört tarafında olan kameraların eşkallerini ve araba plakalarını yarın savcılığa vereceğim kolundan kopardığım bilekliği dolayısıyla parmak izi de elimde… Şu anda sağlığım gayet iyi beni merak etmeyin” dedi.

Sacit Aslan'a evinin önünde saldırı! / VİDEO ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.