Sacit Aslan, Seren Serengil'e karşı eteğindeki taşları bir bir döktü!

Gülben Ergen'i desteklediği için Sacit Aslan'ı eleştiren Seren Serengil'e magazin duayeninden cevap gecikmedi. Aslan, "Yataklı vagonlarda neler yaptığını iyi bilirim." dedi.

Sacit Aslan ve İzzet Çapa'nın bir süredir yayınlanmayan programı hakkında Seren Serengil; "Sacit Aslan'ı İzzet Çapa'nın kovduğunu, bu yüzden programın bittiğini" iddia etmişti. Bunun üzerine sinirlenen İzzet Çapa zehir zemberek sözlerle Serengil'e karşılık vermişti.

Evli iş adamı Tolga Duğles ile eski eşi Erhan Çelik'i aldattığı iddiasıyla günlerce konuşulan Gülben Ergen'i de Seren Serengil günlerce eleştirmişti. Magazin duayeni Sacit Aslan, Gülben Ergen'i destekleyince Serengil çok kızmıştı. Aslan, Serengil'e kelimenin tam anlamıyla verdi veriştirdi.

"YATAKLI VAGONDA KABADAYI İLE NE YAPIYORDUN?"

Sacit Aslan, Seren Serengil'e "Yataklı vagondaki kabadayı ile nereye gidiyordun, ne yaşıyordun onları mı sorayım" diyerek bomba iddialarda bulundu. Aslan, Serengil'e "Sidikli" diyerek seslendi.

Sacit Aslan, Seren Serengil'e karşı eteğindeki taşları bir bir döktü! ile ilgili etiketler Seren Serengil Erhan Çelik Gülben Ergen İzzet Çapa Tolga Duğles Sacit Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.