Sacit Aslan 'beleşçi' gazetecilere fena giydirdi

Sacit Aslan yine yazdıklarıyla birilerini çok kızdıracak...

Köşe kapmaca yazarlarının avanta seyahatleri çok yazıldı çizildi, bu tür jestler üstadıydı babam, yani çocukluğum alan değil dağıtan tarafta geçti, kimlerdi bana yakışmaz söylemek, bir dahaki sefere babam söylesin… Varsa bir hesap çoğu ahirette soruyorlardır birbirlerine, diyeceğim bu işler yeni değil.

Kim niye verir, nasıl verir, gazete idareleri bu avantaları kendilerinin cebinden çıkmayan prim gibi düşünüp göz mü yumar hiç anlamam.

THY gibi adında Türk geçtiği için hepimizi ilgilendiren, gururlandıran veya üzen bir kurum 25 yıldır uçtuğu Singapur’u tanıtmak için neden köşe. yazarlarını götürür, 25 yıldır tanıtamadınız da bunlara mı bel bağladınız?

Samimi soruyorum, mesela Cengiz, Ali, Veli, Uğur köşesinde yazınca halk akın akın Singapur’a mı gidiyor? Bu kadar etkili mi bu köşeler, yoksa değil de illa başka etkiler mi var veya bu sefer olmadı diye 2. defa mı götürüyorsunuz?

Küba uçuşlarına gelince, malum Castro ölünce başta Nagehan Alçı adamın ne katilliğini bıraktı, ne gaddarlığını daha öncede eşi Muhterem ROK beyefendi ile gittiği seyahatte Küba’yı yerin dibine sokmuştu. Anti Kominist olmanın uçlarında bir çift hani Castro’yla 30 saatlik bir belgesel paylaşan Vietnam gazisi Yönetmen Oliver Stone bile bu kadarını yapmadı, hemde Castro’nun gerillalarının çalıştırdı Vietnam’lıların yaraladığı bir adam, dünya siyaseti böyle bir şey bende Nagehan ve ROK’u zorluyorum galiba… Bizimkiler bir şeye dadanırsa dibini buluyorlar, Liberalizm, Amerikancılık derken. Somali’de olanları da babamda madenciydi diyerek Potasi ile kıyaslamıştı AKP medyasının güzel. kızıl bülbülü Nagehancık, Nazlı Ilıcak’ın deyişiyle ‘Bir içim Su’

Son olarakta Küba büyük elçisini sinir eden provokasyonlar yaptı, THY’nin hoşuna gitmemiş olacak ki Nagehan’a inat uçuş koymuşlar sanki, Küba’nın gönlünü almaya ya da Nagehan’ın yazdıkları ters tepti millet akın akın Kübaya mı gidiyor?

Ancak benim anlamadığım bir gazeteci, Küba’ya veya başka bir yere bedavadan seyahat edip köşesinde yazınca millet ‘aaa Ömür Kömür yazmış hanım kalk gidelim mi diyor?’

Yoksa uçaklar nasılsa boş gidiyor bunları götürsek ne olur mu diyorlar?

Sacit Aslan 'beleşçi' gazetecilere fena giydirdi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.