Saçını süpürge eden anneyi unutun! Annemizi Saklarken dizisi anne - evlat ilişkisini sorguluyor!

Star TV'nin yeni dizisi Annemizi Saklarken 1. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun rol aldığı dizi hikayesi ile de ilgi çekiyor. Handan karakterinin zengin koca bulmak uğruna evlatlarını sileceği dizide izleyenler çıldıracak.

Ojo Pictures yapımcılığında ve Barış Yöş'ün yönetmenliğinde ekrana gelecek olan Annemizi Saklarken dizisi bu akşam başlıyor. Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı dizide anne ve evlat ilişkileri sorgulanıyor. Entrikanın bol olduğu dizide Handan karakterini Hande Doğandemir canlandırırken Dündar'a Kutsi hayat veriyor. Peki Annemizi Saklarken konusu nedir? Nasıl ilerleyecek?

Kutsi bugüne kadar canlandırdığı tüm karakterlerin dışına çıkıyor. Dündar karakterinin iyi kalpli ve merhametli görünümünün altında bir psikopat yattığını gören izleyici de ilerleyen bölümde Dündar'dan nefret edecek.

Saçını süpürge eden anneyi unutun! Annemizi Saklarken dizisi anne - evlat ilişkisini sorguluyor!

ANNEMİZİ SAKLARKEN ANNELİĞİ SORGULATIYOR!

Kutsi ve Hande dışında oyuncu kadrosuyla da güçlü olan Annemizi Saklarken dizisinde Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu da yer alıyor. Handan'ın Dündar ile tanışması sonrası hayatının değişeceği dizide evlatlarını hedeflerine ulaşmakta engel olarak gören bir annenin hayatı ekrana gelecek.

Saçını süpürge eden anneyi unutun! Annemizi Saklarken dizisi anne - evlat ilişkisini sorguluyor! - Resim : 2

Çarşamba akşamları Sadakatsiz'in en büyük rakibi olarak görülen Annemizi Saklarken dizisi bu akşam ilk bölümüyle Star ekranında olacak.

Saçını süpürge eden anneyi unutun! Annemizi Saklarken dizisi anne - evlat ilişkisini sorguluyor! ile ilgili etiketler Star TV annemizi saklarken konusu annemizi saklarken
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.