"Saçıma fön çeken adamın burnu kanadı!"

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, 'Hadi Be' programına konuk olan genç şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, samimi açıklamalarda bulundu

Dilan Çıtak Tatlıses, yeni single’ı için neden daha önce Mansur Ark’ın seslendirdiği 'Maalesef'i tercih ettiğini şöyle açıkladı:

“Aslında normalde bilinmeyen bir sürü şarkı yaptık ama bu, 90’lı yıllarda benim favori şarkımdı. Sahnede hep seslendiriyordum ve inanılmaz bir enerji alıyordum. Bu şarkıyı söylediğimde millet kopuyordu. Sonunda dedik ki; ‘Bir şey yapacaksak neden bunu yapmıyoruz? İnanılmaz bir cover olur’. Oturduk Ceyhun’la (Çelikten) çalıştık üzerinde. Bambaşka bir şey çıktı ortaya ve bunu yapalım dedik. Yani insanların bize verdiği o enerjiden dolayı bu şarkıyı seçtik.”

"İDO'YLA DÜET YAPABİLİRİZ"

Genç şarkıcı, kardeşi İdo Tatlıses’le düet yapmayı düşünüp düşünmediği sorusuna, "Neden olmasın? Düşünürüz. Bunun muhabbeti oldu, ikimiz de pozitifiz o konuya" cevabını verdi.

 "HERKES 'BRAVO' DERKEN BEN GİZLİCE LAHMACUN GÖTÜRÜYORDUM"

Tatlıses, bir türlü diyet yapamadığını, sayısız kez diyetini bozduğunu anlattı:

Maalesef yapamıyorum. Mesela en son detoks diyetim vardı, sadece sıvıyla beslenmek zorundaydım. Birinci gün çok iyi geçti, diyeti hiçbir şekilde aksatmadım. İkinci gün kardeşimin doğum gününü benim evimde kutladık. İnanılmaz şeyler vardı ve ben sürekli mutfağa gidip bir şeyler çaldım. Bir yandan da utanmadan içeri girip ‘Ay çok zorlanıyorum bu detokstan’ diyerek sularımı içmeye devam ettim. Herkes ‘Bravo Dilan’ filan diyor, ben mutfakta lahmacun götürüyorum!”

"BİR OTURUŞTA 1 KİLO PROFİTEROL YERİM"

Tatlıya olan düşkünlüğünden bahseden Dilan Çıtak Tatlıses, "Günde üç tane tatlı yiyorum. Yiyordum daha doğrusu, şu an yemiyorum. Profiterolle kahvaltı yaptığımı biliyorum. Gece bir kilo profiterol alıp, sabah yarısını akşam diğer yarısını yemişliğim var. Bir oturuşta bir kilo yediğim de oldu. Rezalet" ifadelerini kullandı.

"SAÇLARIMA FÖN ÇEKEN ADAMIN BURNU KANADI"

Kıvırcık saçlarıyla ünlü olan genç şarkıcı, “Hiç fön çektirdin mi?” sorusuna, "Çekilmez ki. Buna fön çeken adamın burnu kanadı, diğeri bıraktı gitti. 3 saat! Adam 'Parasını ben vereyim, başka yere git çektir’ diyor."

"Saçıma fön çeken adamın burnu kanadı!" ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.