Saç rengini değiştiren Gökhan Çıra, Zayn Malik'e rakip oldu

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci ile 2 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam eden 26 yaşındaki eski futbolcu Gökhan Çıra saçlarını sarıya boyattı. Son halini Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sunan Çıra'nın paylaşımına düştüğü not ise dikkat çekti.

Selin Ciğerci ile 2 yıllık evliliğini 10 Eylül'de 15 dakika içerisinde anlaşmalı olarak tek celsede sonlandıran eski futbolcu Gökhan Çıra imaj tazeledi. Şu sıralar yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Çıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı.


SAÇ RENGİNİ SARI YAPTI

Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan Çıra, sarıya boyattığı saçlarıyla objektif karşısına geçerek poz verdi. Son halini 'Yeni saçlar. Oldu be sanki!' notunu düşerek dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Zayn Malik'i mentionlayarak 'kapışabiliriz' dedi. Çıra, kendisini milyonlarca hayranı olan Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı Zayn Malik ile kıyasladı.

Saç rengini değiştiren Gökhan Çıra, Zayn Malik'e rakip oldu

Saç rengini değiştiren Gökhan Çıra, Zayn Malik'e rakip oldu


Saç rengini değiştiren Gökhan Çıra, Zayn Malik'e rakip oldu ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra imaj saç rengi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.