Saç bakım reklamlarında bir devrim!

Ünlü bir kozmetik markasından saç bakım reklamlarında devrim niteliğinde olacak ve "Başörtüsü takan kadınlar saçlarına özen göstermez, bakım yapmaz..." ön yargısını kıracak bir adım geldi.

Fransız kozmetik devi L'Oreal, saç bakım ürünü reklamında başörtülü model kullandı. Güzellik konusunda yazılar yazdığı bir blogu bulunan Amena Khan, kampanyanın yüzü oldu. Khan'ın hedefi başörtülü kadınların saç bakımı yapmadığına yönelik yaygın kanıyı yıkmak.

RADİKAL DEĞİŞİKLİK!

Amena Khan çok yönlü bir kadın. Hem anne, hem model, hem blogger hem de YouTuber. Son başarısı ise başörtülü kadınların güzellik endüstrisindeki temsilini radikal şekilde değiştirmek oldu.

"DEĞER VERDİKLERİ ŞEY BİZİM SESİMİZDİ"

Khan, Vogue dergisine verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullandı: "Kaç tane marka böyle bir şey yapar ki? Saçları görünmeyen bir kadını saç bakımı kampanyasında oynattılar, çünkü gerçekten değer verdikleri şey bizim sesimizdi" dedi.

lorealcampaign-lede

Saç bakım reklamlarında bir devrim! ile ilgili etiketler loreal başörtülü model saç bakım amena khan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.