Sabri Sarıoğlu'nun hız tutkunu pilot eşi Yağmur Sarıoğlu şimdi de otobüs kullanacak

Galatasaraylı eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun 2010 yılında hayatını birleştirdiği pilot eşi Yağmur Sarıoğlu uzun zamandır kurduğu hayalini gerçeğe dönüştürdü. Hız tutuklusuyla bilinen ve kullandığı lüks otomobilleriyle adından söz ettiren Yağmur Sarıoğlu, sosyal medya hesabından D sınıfı otobüs ehliyeti aldığını duyurdu. Galatasaray takım otobüsünün önüne poz veren Sarıoğlu için 'Artık takımı sen taşırsın' yorumları yapıldı.

6 milyon TL'lik özeli üretim Ferrari'si ile yolların tozunu attıran pilot Yağmur Sarıoğlu şimdi de otobüs kullanmaya merak sardı... 2010 yılında eski futbolcu Sabri Sarıoğlu ile evlenen ve hız tutkusuyla tanınan iki çocuk annesi olan pilot Yağmur Sarıoğlu otobüs kullanmak için harekete geçti.

Sabri Sarıoğlu'nun hız tutkunu pilot eşi Yağmur Sarıoğlu şimdi de otobüs kullanacak

Önceki haftalarda hava akrobasisi eğitimi almak için Kaliforniya'ya giden Sarıoğlu, şimdi de Türkiye'de otobüs kullanmak için D sınıfı ehliyeti almak için direksiyon sınavına girdi. Sınavı başarıyla atlayan Sarıoğlu güzel haberi Instagram'dan duyurdu.

Sabri Sarıoğlu'nun hız tutkunu pilot eşi Yağmur Sarıoğlu şimdi de otobüs kullanacak - Resim : 2

''EHLİYETİMİ ALDIĞIMI DAHA GÜZEL BİR GÖRSELLE PAYLAŞAMAZDIM''

Galatasaray takımını taşıyan otobüsün önünde poz veren Sarıoğlu güzel haberi ''Uzun zamandır yapılacaklar listemde olan D sınıfı Otobüs ehliyetimi aldığımı daha güzel bir görselle paylaşamazdım❤️‍🔥✅'' sözleriyle duyurdu. Sarıoğlu'nun paylaştığı kareyi takipçileri ve Galatasaray taraftarı yorum yağmuruna tuttu.

Sabri Sarıoğlu'nun hız tutkunu pilot eşi Yağmur Sarıoğlu şimdi de otobüs kullanacak - Resim : 3

Sarıoğlu için sosyal medyada 'Helal olsun yenge', 'Artık takımı sen götürürsün', 'Galatasaray Airlines', 'Sabri Sarıoğlu çok şanslı', 'Kızlarımıza örnek olsun', 'Hem çocuk hem de kariyer nasıl yapılırın en iyi örneğisin', 'Daha güzel bir görsel olamazdı', 'Sırada ne var?', 'Örnek alınması gereken birisiniz', 'Takımı stada getirmek size düşer', 'Alacak ehliyet bırakmadınız', 'Takım otobüsünün yeni kaptanı mısın yoksa?' yorumları yapıldı.

D SIFINI EHLİYAT HAKKINDA

D Sınıfı Ehliyet ile 14 kişiden fazla yolcu taşımacılığı için gerekmektedir. D sınıfı ehliyet ile her türlü otobüs kullanılır. D sürücü belgesi ile Traktör, Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Kamyon. Otobüs kullanılabilmektedir. D Sınıfı ile TIR (çekici) Kullanılmaz.

 

Sabri Sarıoğlu'nun hız tutkunu pilot eşi Yağmur Sarıoğlu şimdi de otobüs kullanacak ile ilgili etiketler Sabri Sarıoğlu Sosyal Medya Galatasaray Yağmur Sarıoğlu D sınıfı ehliyet otobüs ehliyeti
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.