Sabri Sarıoğlu'ndan dikkat çeken Fatih Terim açıklaması

Futbolu Göztepe'de bırakan Galatasaray'ın eski kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'dan ayrılış sürecini anlattı. Kulübe vedasında Başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek ile yaşadığı sorunların etkili olduğunu açıklayan Sarıoğlu Terim hakkında da konuştu. Sabri, "Terim'e kırgınım" dedi.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İzmir temsilcisi Göztepe'nin formasını terleten eski milli yıldız, Sarı-kırmızılı takımdan ayrılış sürecinde eski başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek ile sorun yaşadığını belirterek kendisine verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.

"TERİM'E KIRGINIM"

Göztepe ile sözleşmesi sona erdikten sonra dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in ekibi tarafından arandığını söyleyen eski futbolcu, "Fatih Hoca'nın ekibinden 2 kişi 'yuvaya dönüyorsun hiçbir yerle imzalama' dedi. Ardından transfer sezonu geldi arayan soran olmadı, ortada kaldım. Herkes takımını kurmuştu ben de buraya kadarmış deyip futbolu bıraktım. Fatih Terim'e saygım sonsuz ama bu konuda kırgınlığım var." ifadelerini kullandı.

2001 yılında Galatasaray altyapısında başlayan kariyeri 2017 yılına kadar süren Sarıoğlu, toplam 508 maça çıkarken 24 gol atıp 56 asist yaptı.

Sabri Sarıoğlu'ndan dikkat çeken Fatih Terim açıklaması ile ilgili etiketler Fatih Terim Sabri Sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.