Sabri Sarıoğlu'ndan cevap gecikmedi!

Deneyimli oyuncu Sabri Sarıoğlu'nun futbolu bırakıp TV yorumculuğuna başlayacağı iddia edilmişti. Sarıoğlu söz konusu iddialara açıklık getirdi.

Sözcü'nün haberine göre; Tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, futbolu bıraktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kariyerinde 15 sezon Galatasaray’da forma giydikten sonra geride kalan sezonu Göztepe’de geçiren ve bu sezon herhangi bir takımla anlaşmayan Sabri Sarıoğlu, futbolu bıraktığı iddialarıyla ilgili AA muhabirine açıklamada bulundu. Sabri, “Benden açıklama gelmediği sürece insanlar hiçbir şeye inanmasın. Öyle bir şey olsa zaten kendim açıklarım.” ifadelerini kullandı.

Sabri Sarıoğlu ile ilgili bugün bazı yayın organlarında futbolu bıraktığı iddiaları ortaya atılmış, kariyerine bir TV kanalında futbol yorumcusu olarak devam edeceği öne sürülmüştü.

Sabri Sarıoğlu'ndan cevap gecikmedi! ile ilgili etiketler Sabri Sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.