Sabri Sarıoğlu kulüpsüz kaldı!

Spor Toto Süper Lig'de 2018-19 sezonu 1. transfer dönemi dün gece sona ererken, bir dönem kariyerinde zirve yapmış ve büyük takımlarda top koşturmuş isimler kulüpsüz kaldı.

G. Saray'da forma giydiği 14 sezonda tam 15 kupa kaldıran Sabri Sarıoğlu, Göztepe ile sözleşmesi bittikten sonra hiçbir kulüple anlaşamadı ve boşta kaldı. Sabri, daha önce yaptığı açıklamada takım bulamazsa futbolu bırakacağını söylemişti.

KONYASPOR'DAN AYRILAN VOLKAN ŞEN TAKIM BULAMADI

Bursaspor'da şampiyonluk yaşayan, Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe forması giyen, son olarak Konyaspor'da ter döken Volkan Şen de 'kulüpsüz oyuncular' kervanına katıldı.

SERCAN YILDIRIM'A TALİP ÇIKMADI

Bursa'da zirve yaptığı dönemde geleceğin en büyük yıldızlarından biri olarak gösterilen, ancak sonrasında her sezon düşüş yaşayan Sercan Yıldırım'a da talip çıkmadı.

SEMİH ŞENTÜRK DE KULÜPSÜZ KALDI

Fenerbahçe'de oynadığı yıllarda 'nöbetçi golcü' lakabıyla tanınan Semih Şentürk son olarak forma giydiği Eskişehirspor'la olan sözleşmesi bittikten sonra kulüpsüz kaldı.

Sabri Sarıoğlu kulüpsüz kaldı! ile ilgili etiketler Sabri Sarıoğlu Volkan Şen Semih Şentürk sercan yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.