Sabri Sarıoğlu'ndan derbi analizi

Derbi atmosferlerini çok iyi bilen isimlerden Sabri Sarıoğlu, maç öncesi görüşlerini paylaştı. Galatasaray'ın unutulmaz kaptanı, "Seyircinin olmaması bir tık etkiler ama Galatasaray her anlamda Fenerbahçe'den önde" yorumunda bulundu.

Galatasaray'ın eski kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, derbi hakkında görüşlerini paylaştı. beIN Sports'un maç önü programına katılan Sarıoğlu,

"Uzun yıllar bu atmosferi en üst düzeyde yaşadım. Güzel bir maç olsun istiyorum. İki takıma da başarılar diliyorum. Dünya derbisi sonuçta... Tribünlerin dolu olması beni her zaman olumlu etkiliyordu. Arena’da özellikle… Yüzde 100 koşarken 150'ye çıkıyorduk bazen. Taraftarın olmaması bir tık dezanataj oluşturuyor ama sonuçta derbi. Futbolcular bunun bilincindedir diye düşünüyorum."

FAVORİM GALATASARAY

"Derbilerde favori olmaz diyoruz ama Galatasaray performans anlamında, oyun anlayışıyla, hem hücum ve savunmadaki becerisiyle öne çıkıyor. Takım halinde hücum ve savunmayı çok iyi yapıyorlar. Gol ararken takım savunması nasıl yapılır bunu iyi gösteriyorlar."

 

Sabri Sarıoğlu'ndan derbi analizi ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi Sabri Sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.