Sabotaj iddiası... Manavgat'ta 5 şüpheli gözaltında!

Türkiye'nin güneyinde eşzamanlı başlayan yangınlarda terör şüphesi derinleşiyor... Yangınlarla ilgili kapsamlı soruşturma yürütülürken, Manavgat'ta 5 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Türkiye'nin güneyi yangınlarla boğuşuyor... Yangınların etkisini en çok hisettirdiği bölge olan Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün başlayan yangına müdahale sürüyor.  Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Ulukapı Sülek Mahallesi de boşaltıldı. Yangında 3 kişi yaşamını yitirdi, 58 kişi yaralandı.

Diğer yandan bugün yangınlarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında sıcak gelişmelere yaşandı. Jandarma operasyonu sonucu Manavgat'taki yangınla ilişkisi olduğundan şüphelenilen 5 kişi gözaltına alındı.

Sabotaj iddiası... Manavgat'ta 5 şüpheli gözaltında!

Farklı illerde eşzamanlı başlayan yangınlarla ilgili terör bağlantısı olup olmadığı da araştırılıyor.

Sabotaj iddiası... Manavgat'ta 5 şüpheli gözaltında! ile ilgili etiketler Antalya Orman Yangını Manavgat Yangın soruşturma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.