Sabancı-Boluğur çiftine ilk yorum eski sevgiliden!

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur'un aşk yaşadıkları haberine ilk yorum, Sabancı'nın eski sevgilisi Türkiye güzeli Aslı Karalar'dan geldi.

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hakan Sabancı'nın Bodrum'daki teknesinde görüntülenmeleriyle belgelenen ilişkiye, ilk yorum eski sevgiliden geldi.

DEDİKODULARI NEŞELİ HALLERİYLE YALANLADI

Hakan Sabancı ile geçen nisanda başlayan ilişkisi bir ay süren ve mayıs sonunda ayrılan 2017 Best Model birincisi Aslıhan Karalar, Bodrum'da ortaya çıktı. Sabancı'yı henüz flört döneminde oyuncu Merve Boluğur'a kaptırdığı için üzüntüden eve kapandığı konuşulan Karalar'ın keyfinin yerinde olduğu görüldü.

Sabancı-Boluğur çiftine ilk yorum eski sevgiliden!

"İKİSİNE DE MUTLULUKLAR DİLERİM"

Dedikoduların aksine neşeli hali objektiflere yansıyan Karalar, Hakan Sabancı-Merve Boluğur birlikteliği ile ilgili "Yaşandı ve bitti, ikisine de mutluluklar diliyorum" dedi.

Yalıkavak'ta fotoğrafları çekilen güzel manken, yüzmek yerine gün boyu kanoya binerek kürek çekmeyi tercih etti.

Sabancı-Boluğur çiftine ilk yorum eski sevgiliden! - Resim : 2

Sabancı-Boluğur çiftine ilk yorum eski sevgiliden! ile ilgili etiketler Merve Boluğur Hakan Sabancı aslı karalar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.