Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül kimdir? Nurgül Aslan kaç yaşında, nereli?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programına katılan ve yılın çifti seçilen Nurgül Aslan ile Emre Deveci izleyenlerin en çok merak ettiği isimler arasında yer aldı. Peki, Nurgül Aslan gerçekte kimdir?

Star TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında yılın çifti seçilen Nurgül Aslan ile Emre Deveci izleyenler arasında büyük bir merak uyandırdı. Yılın çifti seçilerek ödül alan iki isminde sık sık kavgalarla gündeme gelmesi de ayrı bir konu oldu.

Nurgül Aslan Kimdir?

Kendine has tavırları kadar tarzıyla da tüm dikkatleri üzerinde toplayan Nurgül Aslan, 1 çocuk annesidir. 3,5 senedir Emre Deveci ile beraber olan ve yakın bir zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Aslan, kayınvalidesi Nazlı Hanım’ın onayını almak adına çok çabalamaktadır.

Nurgül Aslan

Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın programına çıktıktan hemen sonra sosyal medyaya muhteşem bir giriş yapan Nurgül Aslan, Instagram’da @aslan.nurgul hesabını kullanmaktadır.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül kimdir? Nurgül Aslan kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler nurgül aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.