Sabahın Sultanı Seda Sayan Emre kimdir? Emre Deveci kaç yaşında, nereli?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programına katılan ve yılın çifti seçilen Emre Deveci ile Nurgül Aslan izleyenlerin en çok merak ettiği isimler arasında yer aldı. Peki, Emre Deveci gerçekte kimdir?

Star TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında yılın çifti seçilen Emre Deveci ile Nurgül Aslan izleyenler arasında büyük bir merak uyandırdı. Yılın çifti seçilerek ödül alan iki isminde sık sık kavgalarla gündeme gelmesi de ayrı bir konu oldu. Peki ama Emre Deveci kaç yaşında ve aslen nerelidir?

Emre Deveci Kimdir?

1992 yılında dünyaya gelen Emre Deveci şu an 30 yaşındadır. Çocukluğunu Yalova’da geçiren Deveci aslen Gazianteplidir. Fotoğrafçılıkla uğraşan ve 15 senedir bu mesleğe gönül veren isim Yalova depremiyle birlikte başlayan tutkusuna babasının ayağının yakınına düşen bir fotoğraf makinesinin vesile olduğunu söylemiştir.

Emre Deveci

Birçok enstrüman içinde eğitim alan Deveci şu an aktif olarak müzik hayatına devam etmektedir. Son parçası Gurur’da yönetmen koltuğuna oturmuştur.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Emre kimdir? Emre Deveci kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler emre deveci
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.