Sabahın Sultanı Seda Sayan bugün yayınlanmadı... İşte sevenlerini üzen gerçek

Hafta içi her gün Star TV'de ekrana gelen Sabah'ın Sultanı Seda Sayan'ı bugün ekran başında bekleyenler hüsrana uğradı. Ekranların sevilen programının yayınlanmadığını gören izleyiciler büyük bir şok yaşadı. Seda Sayan'ın koronavirüse yakalanması sonucu programa ara verildiği öğrenildi.

Yeni yılın ilk programını izlemek için televizyon başında yerini alan izleyiciler, Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın bugün yayınlanmadığını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Programın yerine ise Kaderimin Oyunu dizisinin tekrar bölümü ekrana geldi.



STAR TV'DEN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Star TV tarafından konu ile ilgili ''Değerli izleyicilerimiz, hafta içi her gün yayınlanan programımız Sabahın Sultanı Seda Sayan'a kısa bir sağlık arası veriyoruz! Canlı yayınımız çok kısa bir süre sonra kaldığı yerden devam edecek…'' açıklaması yapıldı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan bugün yayınlanmadı... İşte sevenlerini üzen gerçek


3 Ocak Pazartesi günü sağlık problemi dolayısıyla yayınlanmayan programın sunucusu Seda Sayan'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Yılbaşı akşamı Bakırköy'de bir mekanda sahne alan Sayan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Ünlü şarkıcı yeni yıl dileklerini sıralarken önce sağlık dilemiş, koronavirüsün bir an önce hayatımızdan gitmesini dilemişti.

 

Sabahın Sultanı Seda Sayan bugün yayınlanmadı... İşte sevenlerini üzen gerçek ile ilgili etiketler Seda Sayan Star TV Sabahın Sultanı Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.