Sabah yazarına "içki" sataşması: "İletişim" taşlaması farklı bir boyuta taşındı

Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör'ün geçtiğimiz günlerde iktidarın iletişim stratejilerini eleştirmesi üzerine sosyal medyada ilginç gelişmeler yaşandı. İki anonim Twitter hesabı üzerinden büyük bir "hesaplaşma" gerçekleşti...

Sabah Gazetesi ekonomi yazarı Dilek Güngör geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı makalesinde iktidarın iletişim stratejilerini eleştirdi.

Güngör, "Köprüyü bırak ibriğe bak" başlığını taşıyan köşe yazısında AK Parti'nin muhalefetin algı operasyonları ile mücadele edemediğini ve söylem üstünlüğünü kaybettiğini savundu.

Sabah yazarı, "İletişimde algı ve aktarma modelinde sıkıntı var. Maalesef, iktidar, bu kadar hizmete ve devasa projeye rağmen kendi tabanında dahi motivasyonu sağlayamıyor. Söylem üstünlüğü kuramıyor. Yaptıklarını tam olarak kitlelere anlatamıyor" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA İLGİNÇ PAYLAŞIMLAR

Bu yazının hemen ardından ise sosyal medyada ilginç gelişmeler yaşandığı gözlendi.

Anonim bir sosyal medya hesabı üzerinden Güngör'ün bir yemek masasında çekilmiş fotoğrafları, "Sayın Dilek Güngör bu sizsiniz değil mi? İçki masasından hükümetin adalet bakanına, ekonomi politikalarına verip veriştiriyorsunuz. Ahmet Kaya’nın Entel Maganda şarkısını ithaf ediyorum size" notu ile paylaşıldı.

Söz konusu paylaşımın altında yer alan bir başka anonim hesaba ait mesaj ise ayrıca dikkat çekiciydi.

Bu mesajda ise, "Lan Soytarı Ahmet “Twit Bakani” bu paylaşımı yazmak için iletişimden ne kadar para aldın Fahrettin Altun, Berat Albayrak’a ve Sabah’a operasyon çekecek adam mısın lan sen. Ateş olsun cürmün kadar yer yakarsın" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

İşte o mesajlar;

Sabah yazarına "içki" sataşması: "İletişim" taşlaması farklı bir boyuta taşındı

Sabah yazarına "içki" sataşması: "İletişim" taşlaması farklı bir boyuta taşındı ile ilgili etiketler Twitter dilek gungor iletişim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.