Sabah yazarı, Saadet Partisi'nin reklam filmini övdü!

Saadet Partisi'nin ırkçı çıkışları ile tepki toplayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı eleştiren reklam filmine Sabah Gazetesi yazarı Salih Tuna'dan sürpriz destek geldi. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Tuna, "Demek ki mesele imkan meselesi değil, gönül meselesi..." dedi.

Bolu Belediyesi'nin CHP'li başkanı Tanju Özcan'ın skandal kararları toplumda tartışılmaya devam ediyor.

Özcan'ın ırkçı yaklaşımı sonucu Bolu Belediye Meclisi, yabancılara su tarifesinin dolar kuru üzerinden uygulanması ve yabancı uyruklu kişilerin nikah ücretlerinin 100 bin lira olmasına karar vermişti. İçişleri Bakanlığı, tartışmalı kararla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Ancak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yönelik eleştiriler sadece ırkçılıkla sınırlı değil.

Saadet Partisi Bolu Teşkilatı sosyal medya üzerinden bir video klip yayımlayarak, Özcan'ın kentin sorunlarına çözüm bulma konusundaki beceriksizliğini eleştirdi.

"Bolu’nun Gerçek Sorunları 1. Perde" başlığı ile yayımlanan videoda, kentin otopark sorunu ve yaya kaldırılarının işgali konusuna dikkat çeken Saadet Partisi, "Cebimize mi Sokalım Başkan?", Otopark Vardı da Biz mi Çekmedik?" ve "Kaldırım istila Altında" gibi sloganlar kullandı.

Sabah Gazetesi yazarı Salih Tuna'dan da söz konusu videoya övgü geldi.

"MESELE GÖNÜL MESELESİ"

Tuna sosyal medyada paylaştığı mesajında, "Saadet Partisi Bolu müthiş bir çalışma yapmış partilerini tanıtmak için. Demek ki mesele imkan meselesi değil, gönül meselesi..." ifadelerini kullandı.

 

Sabah yazarı, Saadet Partisi'nin reklam filmini övdü! ile ilgili etiketler Saadet Partisi Bolu CHP salih tuna Sabah
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.