Sabah yazarından Trendyol'a çağrı

ABD merkezli e-ticaret sitesi Wayfair'de çocuk ticareti yapıldığı iddiaları sonrası Türkiye'deki e-ticaret siteleri de mercek altına alındı. Türkiye'deki suçlamaların odağında ise Trendyol isimli e-ticaret sitesi yer aldı. Trendyol'da, olması gereken fiyatın kat kat üzerinde fiyat biçilen çocuk giysilerinin ekran görüntüsünü paylaşan Sabah yazarı Dilek Güngör, "Trendyol sitesinde ne pazarlanıyor?" diye sordu.

ABD'de faaliyetini sürdüren ev eşyası ve mobilyaların satıldığı Wayfair sitesi çocuk ticareti yapıldığı iddiasıyla gündemde.

Dünyayı dehşete düşüren bu iddia ile ilgili henüz kesin bir kanıt oluşmamışken, gözler Türkiye'deki e-ticaret sitelerine çevrildi.

Wayfair'de fahiş fiyatlarla satılan ürünler aracılığıyla 'çocukların satıldığı' konuşulurken, Trendyol'da da bazı çocuk ürünlerinin aşırı yüksek fiyatlarla satışa sunulduğu görüldü.

"TRENDYOL SİTESİNDE NE PAZARLIYOR?"

O yüksek fiyatlı ürünlerin ekran görüntüsünü Twitter hesabından paylaşan Sabah yazarı Dilek Güngör, "Trendyol sitesinde ne pazarlıyor?" diye sordu.

"Eğer bu sitedeki ürünlerin fiyatı fake değil doğruysa akla Wairfay skandalı geliyor. Tüyler ürpertici!" diyen Güngör, Trendyol'a açıklama yapma çağrısında bulundu.

Güngör, sözlerinin devamında "Devlet de e-ticaret sitelerini zapturapt altına almalı... Şakası yok." ifadesini kullandı.

Sabah yazarından Trendyol'a çağrı

TRENDYOL SİTEDEN KALDIRDI

Öte yandan Trendyol'da fahiş fiyattan satışa sunulan ürünlerin kaldırıldığı görüldü. Ürünlere ulaşmak isteyenler '404' hatası ile karşılaştı.

Sabah yazarından Trendyol'a çağrı - Resim : 2

TRENDYOL'DAN AÇIKLAMA

Trendyol'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada ürünlerdeki fiyat hatasının veri girişlerindeki hatadan kaynaklandığı belirtildi.

 

 

 

Sabah yazarından Trendyol'a çağrı ile ilgili etiketler Trendyol e-ticaret Çocuk dilek gungor WayFair
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.