Sabah ve gece saatlerinde bu bölgelere dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre; Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yarın sabah ve gece saatlerinde yer yer pus bekleniyor. Ülke genelinde yağış beklenmediği belirtilen açıklamada, yurdun batı kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın ülke genelinde yağış öngörülmüyor. Yurdun batı kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus öngörülüyor.

YURTTA HAVA DURUMU

Ülkemizin batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Muğla, Aydın'ın kıyı kesimleri, Antalya'nın batı kıyıları ile Batı Akdeniz'in Toroslar Mevkii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL: 23°C Parçalı ve az bulutlu

İZMİR: 26°C Parçalı ve az bulutlu

ADANA: 32°C: Parçalı ve az bulutlu

ANKARA: 24°C Parçalı ve az bulutlu

BOLU: 23°C Parçalı ve az bulutlu

GAZİANTEP: 29°C Az bulutlu ve açık

Sabah ve gece saatlerinde bu bölgelere dikkat ile ilgili etiketler Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.