Sabah ve ATV'ye ultra lüks bina! İnşaatın biteceği tarih belli oldu...

Bünyesinde Sabah, ATV, A Haber, Takvim, Fotomaç ile birçok dergi ve radyo grubunu bulunduran Turkuvaz Medya, yakında Avrupa’nın en modern tesislerinden birine taşınacak.

Turkuvaz Medya, 5. Levent’te yapımına başlanan tesislerine yakın zaman içinde kavuşacak. Avrupa’nın en modern medya tesislerinden biri olacak proje, toplamda 300 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa ediliyor.

Proje sonunda ortaya çıkacak iki kulenin biri gazete ve yazılı basın organları diğeri ise televizyonları içinde bulunduracak. Turkuvaz Medya Center’da ayrıca matbaa ve televizyon stüdyoları da yer alacak.

2019 YILI İÇİNDE BİTECEK

Emlakeki’nin ulaştığı son bilgilere göre; proje Kalyon İnşaat’ın bir alt firması tarafından üstlenildi. İnşaatına geçtiğimiz yıl başlanan Turkuvaz Medya Center’da şu an bodrum katlar tamamlandı ve kot seviyesine ulaşıldı.

Tesislerin tamamının 2019 yılı içinde bitirilmesi ve kullanıma açılması bekleniyor. Proje bitiminin ardından Samandıra’daki baskı tesislerinin de yeni yapılan binaya geçeceği öğrenildi.

1.1 MİLYAR DOLARA SATILMIŞTI

5 Aralık 2007 tarihinde TMSF tarafından gerçekleşen ihalede Ciner Holding'e bağlı olan Merkez Medya Grubu, Ahmet Çalık tarafından 1,1 milyar dolara satın alınmıştı.

Turkuvaz Medya Grubu içinde şu anda; Sabah, Takvim, Yeni Asır, Fotomaç, atv, A Haber, Cosmopolitan, Forbes Türkiye, Şamdan, Otohaber, Para, A Haber Radyo gibi birçok bilindik yayın organı bulunuyor.

Sabah ve ATV'ye ultra lüks bina! İnşaatın biteceği tarih belli oldu... ile ilgili etiketler ATV turkuvaz medya Sabah ahaber lüks bina
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.