Sabah okula gitmek için evden çıktı, akşam cenazesi defnedildi

14 yaşındaki lise öğrencisi sabah okula giderken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisi Kızılhisar köyünde defnedildi. Araç sürücüsü ise gözaltına alındı.

Acı olay Uşak'ta yaşandı. 9. sınıf öğrencisi Cennet Candoğan'a, Uşak Lisesi'ne gitmek için karşıya geçtiği sırada M.Ö. kontrolündeki 64 DZ 813 plakalı hafif ticari araç çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 14 yaşındaki Cennet yaklaşık 50 metre savruldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, ağır yaralanan çocuk ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cennet Candoğan yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü M.Ö. ise gözaltına alındı. 

Sabah okula gitmek için evden çıktı, akşam cenazesi defnedildi

Hastanede yapılan otopsi sonrası ailesine teslim edilen küçük çocuğun cenazesi, ailesinin yaşadığı Banaz ilçesine bağlı Kızılhisar köyüne getirildi. Alınan helalliğin ardından küçük Cennet, Kızılhisar Mezarlığı'na defnedildi. Cennet'in ailesinin ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

İHA

Sabah okula gitmek için evden çıktı, akşam cenazesi defnedildi ile ilgili etiketler Uşak kaza Cennet Candoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.