Sabah grubu adına sözü Mevlüt Tezel aldı

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, günlerdir konuşulan Rıdvan Dilmen'ın açıklamalarına köşesinden yanıt verdi. Dilmen'in sanki savcıymış gibi bazı isimleri FETÖ'cü ilan etmesine tepki gösteren Tezel, 'Rıdvan’ın FETÖmetresi mi var?' ifadesini kullandı. Öte yandan Tezel, 'Asıl sorulması gereken, Rıdvan eskiden neden sustu ve şimdi neden konuşuyor?' diye konuştu.

Rıdvan Dilmen'in NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında yaptığı açıklamaların yankısı sürüyor.

Açıklamasında Turkuaz Medya için "Erman Toroğlu ve A Spor yönetiminden bir özür bekliyorum. Benim adım Rıdvan Dilmen ben şeytan değilim" diyen Dilmen'e Sabah yazarı Mevlüt Tezel'den yanıt geldi.

"RIDVAN’IN FETÖMETRESİ Mİ VAR?"

 Sabah grubu adına sözü alan Tezel, "Rıdvan’ın FETÖmetresi mi var?" diye sordu.

NTV'ye hiç yakışmayacak bir yayının yapıldığını belirten Tezel, Dilmen'in kanalı babasının kanalıymış gibi kullandığını ifade etti.

Dilmen ile ilgili " Yargı dağıttı, sanki savcıymış gibi bazı isimleri FETÖ'cü ilan etti. Rıdvan'ın da bir 'FETÖmetre'si varsa bilelim, güvenlik güçleri faydalansın!" diyen Tezel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sonra Fatih Altaylı, Rıdvan'ın açıklamalarından yola çıkarak Bloomberg TV'yi kendi kişisel hesaplaşması için kullandı, Ersin Düzen'in aldığı ücreti diline doladı. Sonra Düzen, devletin kanalı TRT'yi kullandı, suçlamalara cevap verdi."

NEDEN ŞİMDİ KONUŞUYOR?

Dilmen'in neden şimdi konuştuğu sorgulayan Tezel, "Rıdvan, yıllar önce yazılmış tweet'leri, eskide kalmış ayak oyunlarını şimdi gündeme getirip "Bakın bakın bu FETÖ'cü" der gibi konuştu! Asıl sorulması gereken, Rıdvan eskiden neden sustu ve şimdi neden konuşuyor?" dedi.

Tezel, yazısını şöyle sürdürdü:

"Geçmişte susanın, şimdi hesap sormaya hakkı olabilir mi? Ama Rıdvan sanki bir 'troll' gibi kendisiyle sorunları olanları FETÖ'cü ilan etti. Ha o isimler FETÖ'cü olabilir, olmayabilir de, bilemem! Rıdvan'ın elinde delilleri varsa gider savcılığa! Milyonların izlediği bir kanalda ekrana çıkıp "Sayın Cumhurbaşkanım, size de hakaret ediyorlar" minvalinde destek bulmaya çalışmak ise hiç hoş olmadı.

Bir futbol yorumcusunun, uzmanı olmadığı konularda siyasete bulaşarak geldiği duruma bakar mısınız? Rıdvan, saygınlığını kaybetmek için elinden geleni yapıyor!

Bazıları ısrarla siyaseti futbolun içine sokmaya çalışıyor. Bu durum eleştirilirken bile siyaset yapılıyor aslında! Geçtiğimiz sezonlarda tribünlere siyasetin bulaştırılmaya çalışıldığını gördük. Örneğin Rıdvan'ın önceki gece başlattığı tartışmaya en çok FETÖ'cü hesaplar sevindi. Futbol gibi milyonları ilgilendiren konularda siyasiler hakkında konuşmak, imada bulunmak bile bazen o siyasetçilere zarar verebilir!

RANT VE GÜÇ KAVGASI

Önceki gece bir kez daha gördük ki, futbolumuzda çeşmenin başında olanın sustuğu, diğerlerinin ise "Hani bana hani bana" diye ayak oyunları çevirdiği, roller değişince kartların yeniden dağıtıldığı bir rant ve güç kavgası var. Ama sorduğunuzda hepsi dürüst! Rıdvan Dilmen ve türevleri lütfen dedikodunuzu, 'kim daha çok kazandı' kavganızı, ayak oyunlarınızı çorbacılarda, ünlü restoranlarda yapın! Kendi çıkarlarınız için TV kanallarını kullanmayın, kurumların adını geçirmeyin!"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sabah grubu adına sözü Mevlüt Tezel aldı ile ilgili etiketler Sabah Gazetesi Rıdvan Dilmen FETÖ NTV Mevlüt Tezel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.