Saba Tümer'den bikinili poz: Sizin sinirleriniz iyice gevşedi

Koronavirüs salgını nedeniyle kendisini evinde karantinaya alan Saba Tümer, normalleşme süreciyle birlikte detoks kampına girdi. Mert Vidinli ile Bodrum'da tatil yapan Tümer son paylaşımıyla takipçilerini güldürdü.

Karantina sürecinde evden çıkmayan ve yaptığı canlı yayınlarla sık sık gündem olan Saba Tümer soluğu Muğla'nın Bodrum ilçesinde aldı.

Mert Vidinli ile detoks kampına giden Tümer yaptığı yaz paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

BİKİNİLİ POZ VERDİ

Son olarak denizde yüzerken çekilmiş anlarını paylaşan Tümer İrem Derici'yi de yoruma ekleyerek "Acemi baliğa klip çektim" yorumuyla herkesi güldürdü. Derici ise bu paylaşıma yanıtsız kalmadı ve "Sizin sinirleriniz iyice gevşedi açlıktan, ölüyorum haha" yorumunda bulundu.

Saba Tümer'in bikinili pozuna ise binlerce beğeni geldi.

Saba Tümer'den bikinili poz: Sizin sinirleriniz iyice gevşedi

 

Saba Tümer'den bikinili poz: Sizin sinirleriniz iyice gevşedi ile ilgili etiketler Saba Tümer Instagram Bikini İrem Derici paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.