"Seviyorsam ihaneti affederim!"

Geçtiğimiz günlerde "Bu yıl evlenebilirim" açıklamasıyla gündeme gelen ünlü sunucu Saba Tümer, katıldığı bir etkinlikte kendisine gelen aşkla ilgili soruya "Seviyorsam ihaneti affederim" diyerek herkesi şaşırttı.

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan ve '21 Günde Mutluluk' adlı kitabıyla geri dönen başarılı sunucu ve yazar Saba Tümer, Anatolium Marmara AVM'de düzenlenen 'Yeni Yılda Yeni Bir Sen Festivali'nde hayranlarının sorularını yanıtladı.

"GALİBA EVLENECEĞİM"

Sunucu, "Yeni yıldan ne gibi beklentileriniz var?" sorusuna, "Galiba evleneceğim. Kahkahamı kaybetmiştim. Yeni sezonda ekranlara döneceğim" yanıtını verdi.

 "SEVİYORSAM, İHANETİ AFFEDERİM"

Açıklamalarıyla adından söz ettiren Saba Tümer, aşkla ilgili sorulara ise "Seviyorsam, ihaneti affederim" cevabıyla şaşırttı. Sanat camiasından dert yanan sunucu, "Her şey çıkar ilişkisi... Gerçek dostluk yok" dedi.

Tümer, günün sonunda ise Suzan Kardeş'le, 'Evde Kaldım' şarkısını seslendirerek, sevenlerini coşturdu.

"Seviyorsam ihaneti affederim!" ile ilgili etiketler Saba Tümer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.