Saatlerdir erişim engeli yaşanan BTC Türk'ten yeni açıklama geldi: Sorun birkaç saat içinde çözülecek!

Dün akşamdan beri kesinti yaşanan yerli kripto para borsası BTC'den yeni bir açıklama geldi. BTC Türk Destek Twitter hesabından yapılan açıklamada sorunun Microsoft kaynakı olduğu ve birkaç saat içinde çözüleceği belirtildi.

Yerli kripto para borsası BtcTurk'te dün akşamdan beri erişim sorunu yaşanıyor.

Web site ve mobil uygulama üzerinden yaşanan erişim sorunu kullanıcılar tarafından sosyal medyadan paylaşıldı. Birçok kullanıcı tedirgin olurken, şirketten de üst üste açıklamalar geldi.

"SORUN MICROSOFT KAYNAKLI"

Platformdan yapılan açıklamada  sorunun Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle yaşandığı ifade edildi. İlk duyuruda "Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir" ifadeleri yer aldı.

 


"TEKNİK EKİBİMİZ VE AZURE MÜHENDİSLERİ EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLMESİ İÇİN ÇALIŞIYOR"

İkinci paylaşımda ise, "Değerli kullanıcılarımız, Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle Btc Turk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz ve Azure Mühendisleri konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir." açıklamasında bulunuldu.

"SORUN BİRKAÇ SAAT İÇİNDE ÇÖZÜLECEK"

Şirketten bu sabah yapılan açıklamada ise sorunun birkaç saat içinde çözüleceği belirtilerek, "Değerli kullanıcılarımız, teknik ekibimiz, Btc Turk web sitesi ve mobil uygulamalarında yaşanan erişim kesintilerinin birkaç saat içinde sona ereceğini öngörmektedir. Kullanıcılarımız hesaplarına öncelikle geçici olarak 'Emir İptal' modunda ulaşabilecek ve tüm varlıklarını görüntüleyebileceklerdir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.

 

Saatlerdir erişim engeli yaşanan BTC Türk'ten yeni açıklama geldi: Sorun birkaç saat içinde çözülecek! ile ilgili etiketler btc türk yerli piyasa erişim engeli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.