Saadet Partisi'nde kadın kollarından sorumlu yönetici erkek çıktı

Saadet Partisi'nin İstanbul il teşkilatında yeni yönetim belli oldu. İstanbul'da belirlenen yeni yönetimde bir ayrıntı dikkat çekti. Yönetimde kadın kollarından sorumlu olarak bir erkek görevlendirildi.

Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı'nda yeni yönetim belli oldu. Ömer Faruk Yazıcı'nın başkanlığında oluşturulan yeni yönetim, Twitter'da yayınlandı. Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Yeni görevlendirilen Başkanlık Divanımız partimize ve İstanbul’umuza hayırlı olsun. Yaşanabilir İstanbul İçin El Ele Hep Birlikte İnanç, Aşk ve Azimle..."

KADIN KOLLARINDAN ERKEK SORUMLU

Saadet Partisi'nde oluşturulan yeni yönetimde bir ayrıntı dikkat çekti. Açıklanan yönetimde kadın kollarından sorumlu olarak bir erkek görevlendirildi. Yeni yönetimde Hakan Tevfik Erdağı, Kadın Kolları Sorumlusu olarak görüldü.

Saadet Partisi'nde kadın kollarından sorumlu yönetici erkek çıktı

Saadet Partisi'nde kadın kollarından sorumlu yönetici erkek çıktı ile ilgili etiketler Saadet Partisi İstanbul erkek kadın kolları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.