Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan Erbakan sorusuna sert tepki! Cahil bunlar

Altılı Masa liderlerinin Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını açıkladığı etkinlik, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde gerçekleşmesi Saadet Partisi'nin tabanından itiraz seslerini yükseltmeye başladı. Bu konu Saadet lideri Temel Karamollaoğlu'na, "Erbakan'ın kemiklerini mi sızlattınız?" şeklinde soruldu. Karamollaoğlu, "Bu arkadaşlar maalesef cahil." yanıtını verdi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz hafta Saadet Partisi Genel Merkezi'n önünde Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını açıkladığı etkinlik, Saadet Partisi'ne tepkilere neden oldu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan Erbakan sorusuna sert tepki! Cahil bunlar

Saadet Partisi'nden itiraz seslerinin yükselmesine neden olan etkinlik, Saadet Partisi'nin önde gelen isimleri tarafından 2022 yılında kurulan Haymana Mutabakatı Heyeti, bir açıklama yayınladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tanımadıklarını belirten bildiride, 'Saadet Partisi yönetiminin davamız, milli görüşçülere ve milletimize güveni kalmamıştır.' ifadeleri kullanıldı.

Bu durum Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na katıldığı bir canlı yayında "Erbakan'ın kemiklerini mi sızlattınız?" şeklinde soruldu. Karamollaoğlu, "Bu arkadaşlar maalesef cahil." yanıtını verdi.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan Erbakan sorusuna sert tepki! Cahil bunlar ile ilgili etiketler Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu 6'lı Masa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.