Saadet Partililer aslında kimlere oy verecek?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV'de Latif Şimşek'in hazırlayıp sunduğu Dinamit programında Saadet Partililere çok kritik bir çağrıda bulundu.

24 Haziran seçimlerine günlere kala Melih Gökçek'ten Saadet Partililer'e yönelik çok önemli bir çağrı geldi. Sandıkta "Millet İttifakı" cephesinde CHP ve İP ile yan yana duran Saadet Partisi seçmenlerine CHP'nin iç yüzünü bir kez daha hatırlatan Gökçek, "Bakın oylarınız kimlere gidecek" diyerek, CHP'nin İslam düşmanı PM üyesi Sera Kadıgil ve terör örgütü sempatizanı İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na ait skandal mesajları bir kez daha gözler önüne serdi. 

"BAKIN KİMLERE OY VERECEKSİNİZ?"

Kadıgil ve Kaftancıoğlu'nun ezana, vatana, millete hakaret içeren tavırlarını ortaya koyan Melih Gökçek, sandığa 7 gün kala Saadet Parti seçmenine son uyarısını yaptı. 

Saadet Partililer aslında kimlere oy verecek?

Saadet Partililer aslında kimlere oy verecek? - Resim : 2

Saadet Partililer aslında kimlere oy verecek? - Resim : 3

Saadet Partililer aslında kimlere oy verecek? - Resim : 4

Saadet Partililer aslında kimlere oy verecek? ile ilgili etiketler Melih Gökçek Saadet Partisi temel karamollaoğlı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.