Saadet Partili Ebubekir Savaşan serbest bırakıldı

Gazeteci Hilal Kaplan ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan İbrahim Yılmaz'ın eşi Esma Yılmaz'a sosyal medya üzerinden hakaret eden Saadet Partisi Tokat Merkez İlçe Başkanı Ebubekir Savaşan serbest bırakıldı.

Saadet Partisi Tokat Merkez İlçe Başkanı Ebubekir Savaşan Ayasofya Camisi'nin açılışına katılıp fotoğraf çektiren Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden İbrahim Yılmaz’ın eşi Esma Kılıçaslan ve yine 15 Temmuz gecesi yaralanan Adviye Gül İsmailoğlu’na hakaret ettiği paylaşımı sonrası gözaltına alınmıştı.

Hilal Kaplan sosyal medya hesabından Savaşan'ın serbest bırakıldığını duyurdu. Kaplan, Saadet Partisi'nin söz konusu ismi partiden ihraç edeceğini de belirterek şu paylaşımı yaptı;

''Bilgilendirme: Şahıs, dün serbest bırakılmış. Avukatlarımız bugün @15Temmuz_Der, @UmedMedya ve @kademorgtr ile birlikte suç duyurusunda bulundu Saadet Partisi de ihraç edeceğini bildirdi. Takipçisi olacağız''

Saadet Partili Ebubekir Savaşan serbest bırakıldı

Saadet Partili Ebubekir Savaşan serbest bırakıldı ile ilgili etiketler Hilal Kaplan İYİ Parti hakaret Ebubekir Savaşan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.