Saadet Gürses kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Yeşilçamın unutulmaz ismi Saadet Gürses yaşadığı zorlukları yenerek hayatına devam eden ünlü 1961 yılında doğmuştur. Zorlu bir hayat yaşayan Saadet Gürses 300'den fazla işe imza atmıştır. Oyunculuğun yanı sıra senaristlik yapmaktadır.

Saadet Gürses Yeşilçamın da birçok başarılı işte yer almıştır. Oyuncu ve sanarist olan Saadet Gürses Yeşilçamdan bir anda ayrılması dikkatleri üzerine çekmişti. Hayatında yaşadığı zorlukları atlatarak yaşamına devam etmekte olan başarılı isim Saadet Gürses kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. 

Saadet Gürses kimdir?

Saadet Gürses 26 Şubat 1961 tarihinde dünyaya geldi. Türk gazeteci, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Saadet Gürses, hayatı boyunca birçok zorluk yaşamıştır. 

Saadet Gürses kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Saadet Gürses yaklaşık olarak 35 yıllık sanat hayatında 300'e yakın filmde rol aldı. Saadet Gürses, bir ara şarkı söylemek istediği için birkaç denemede bulunarak albüm çıkarmıştır. Daha sonradan haberciliğe atılan Saadet Gürses Bugün gazetesinde çalışmıştır.

1997 yılında cilt kanseri hastalığına yakalanan Saadet Gürses uzun süre kanser tedavisi görmüştür. Cilt kanseri ile tam yedi yıl mücadele ederek tekrardan sağlığına kavuşmuştur. Yeşilçam’ın sevilen ismi Saadet Gürses bir ara maneviyata yönelmiştir. 60 yaşındaki sanatçı hayatı boyunca birçok zorlukla mücadele etmiştir.

Saadet Gürses kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Yer aldığı filmlerden bazıları şunlardır;

-Yaprak Dökümü
-Çiçek Taksi
-Mahallenin Muhtarları
-Sevgili Kardeş
-Sarı Mercedes
-Patroniçe 2
-Patroniçe

Instagram adresi ne?

Ünlü oyuncunun Instagram adresine Saadet Gürses (@saadetgursesvip) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Saadet Gürses kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Saadet Gürses kimdir kaç yaşında hayatı Instagram adresi filmleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.