S Sport 2 şifresiz nasıl izlenir? D Smart, Turkcell TV, TiviBu, Kablo TV, Vodafone TV hangi kanalda?

Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanı şifresiz S Sport ekranlarında olacak. Yarış severler ise şimdiden S Sport 2 şifresiz nasıl izlenir sorusuna cevap arıyor. S Sport 2 D Smart, Turkcell TV, TiviBu, Kablo TV, Vodafone TV kaçıncı kanalda? S Sport Turksat 4A uydu frekans ayarları…

10 Ekim 2021 Pazar günü Intercity İstanbul Park’ta düzenlenecek olan Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanı şifresiz olarak S Sport 2 kanalından yayınlanıyor. Yarış severler de şimdiden bu heyecanı kaçırmamak adına S Sport 2 kanalını şifresiz izlemek için Turksat 4A üzerinden nasıl uydu frekans ayarı yapılabileceğini araştırıyor.

S SPORT 2 ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

S Sport 2 kanalını şifresiz ve kesintisiz izleyebilmek için D Smart aboneliğiniz bulunmak zorunda. D Smart’ın dışında S Sport kanalını izleyebilmek adına TV+, TiviBu, Kablo TV ve Vodafone TV platformlarından birine sahip olmanız gerekmekte.

D-Smart 79. Kanal
Turkcell TV+ 78. Kanal
TiviBu 74. Kanal
Kablo TV 241. Kanal
Vodafone TV 12. Kanal

S Sport 2 şifresiz nasıl izlenir? D Smart, Turkcell TV, TiviBu, Kablo TV, Vodafone TV hangi kanalda?

S SPORT TURKSAT 4A UYDU FREKANS AYARLARI

Formula 1 Türkiye Grand Prix heyecanını S Sport ekranlarından şifresiz canlı izleyebilmek için S Sport Turksat 4A uydu frekans ayarlarını platformuna girmeniz gerekmektedir.

TP11 – Frekans: 12188 Mhz.
Polarizasyon: Vertical (dikey) DVB-S2 8PSK
Symbole rate. 27500 ksym/s
FEC: 5/6

S Sport 2 şifresiz nasıl izlenir? D Smart, Turkcell TV, TiviBu, Kablo TV, Vodafone TV hangi kanalda? ile ilgili etiketler Formula 1 S Sport Formula 1 Türkiye Grand Prix S Sport Turksat 4A
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.