'S-400'ler İncirlik'te iddiasının amacı ne? Yalanı yayan haber kanalının ilişkileri neler?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, S-400'ler İncirlik'e götürüldü' iddiasının perde arkasını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandil açıklamasını, Meral Akşener'in 'Sayın Öcalan' gafını, Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun İBB'ye açtığı davayı ve RTÜK'ün gündüz kuşağı programlarını mercek altına almasını konuştu.

"ABD'NİN SİLAHLANDIRDIĞI YUNANİSTAN'IN HER TÜRLÜ PRVOKASYONU ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE EGE VE DOĞU AKDENİZ2DE SICAK ÇATIŞMAYA YOL AÇABİLİR"

Ceyhun Bozkurt, "Bu işin psikolojik bir harekat olduğunu düşünüyorum. Bu tehdidin kaynağı NATO sistemi. ABD'nin silahlandırdığı Yunanistan'ın her türlü provokasyonu önümüzdeki dönemde Ege ve Doğu Akdeniz'de sıcak çatışmaya yol açabilir. NATO üyesi, müttefikiniz Türkiye S-400 aldığı için yapmadığınız şey kalmadı.  Türkiye'nin gardını düşürmesi için S-400'ü ve diğer konuları gündemde tutuyorlar.

"MERAL AKŞENER NABZA GÖRE ŞERBET VERİYOR"

Akşener bu açıklamayı Yozgat'ta yaptı, nabza göre şerbet veriyor. Yerle yeksan edebilmen için tezkere gerekiyor. Kılıçdaroğlu PKK elebaşlarından biri olan Mustafa Karasu'dan 'aferin' aldı. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kanına dokunması gerekiyor.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I YIKAYIM DA NASIL OLURSA OLSUN DERSEN İLKE FALAN KALMAZ"

'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yıkayım da nasıl olursa olsun' dersen ilke falan kalmaz. Akşener Tezkereye evet dedi ama hemen Güneydoğu'ya gitti." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'S-400'ler İncirlik'te iddiasının amacı ne? Yalanı yayan haber kanalının ilişkileri neler? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun S-400 Kemal Kılıçdaroğlu İncirlik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.