S-400'ler aktif edildi mi? Türkiye S-400'leri Doğu Akdeniz'de mi kullanacak? Son dakika!

S-400'ler aktif eildi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Rusya Araştırma Enstitüsü Başkanı Prof. Salih Yılmaz'dan son dakika bomba bir açıklama geldi. Türkiye'nin artan güvenlik sorunu nedeniyle daha önce Rusya'dan alınan S-400 hava savunma sistemi Doğu Akdeniz'de mi kullanacak sorusuna dolaylı yoldan cevap verdi. İşte detaylar...

S-400'ler aktif edildi mi sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...


S-400'LER AKTİF EDİLDİ Mİ?

Rusya Araştırma Enstitüsü (RUSEN) Başkanı Prof. Dr. Salih Yılmaz, Rus yapımı S-400 hava savunma sistemleri için bomba bir açıklamada bulundu.

RUSEN Başkanı Yılmaz, S-400 hava savunma sistemlerinin tüm parçalarının Türkiye'ye aktarıldığını ve Türk askerlerinin eğitimlerinin tamamladığını açıkladı. Yılmaz, S-400 sisteminin inisiyatifinin artık tamamen Türkiye'de olduğunu belirtti.

S-400'ler aktif edildi mi? Türkiye S-400'leri Doğu Akdeniz'de mi kullanacak? Son dakika!

S-400'LER DOĞU AKDENİZ'DE Mİ KULLANACAK?

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 hava savunma bataryalarının nereye kurulacağı konusunda henüz net bir açıklama yok. Ancak Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de artan güvenlik sorunu sebebiyle hava savunma bataryalarının da bu bölgeyi de etkileyecek bir biçimde aktif edebileceği konuşuluyor.

S-400'ler aktif edildi mi? Türkiye S-400'leri Doğu Akdeniz'de mi kullanacak? Son dakika! ile ilgili etiketler Doğu Akdeniz S-400
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.