Ryan Donk'tan Galatasaray'a veda, Kasımpaşa'ya yeniden merhaba

Hollandalı futbolcu Ryan Donk, Galatasaray'a veda etti. Kasımpaşa'ya imza atacak olan 35 yaşındaki Donk, "Bu formayı giymenin gururunu ömrümün sonuna kadar yaşayacağım. İmparator Fatih hocama, kulüp yöneticilerimize, senelerdir başarıları birlikte kovaladığımız tüm takım arkadaşlarıma, kulüp emekçilerine ve büyük Galatasaray taraftarına sonsuz teşekkürler" dedi.

Galatasaray'a 2015-16 sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen ve bu yaz sona eren sözleşmesi uzatılmayan Hollandalı savunma oyuncusu Ryan Donk, eski takımına geri dönüyor.

35 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılı taraftara hitaben duygusal bir veda mesajı paylaştı:

"2016 yılında yaşamaya başladığım bu rüyanın bugün sonuna geldim. Bu ayrılığı yaşamak benim için çok zor. 5,5 yıl boyunca kazanılan kupalar, yaşanan onlarca büyük zafer, ömür boyu unutamayacağım muhteşem duygular... Bu formayı giymenin gururunu ömrümün sonuna kadar yaşayacağım. Dünyanın en iyi taraftarı önünde oynadığım her maçı, senelerdir gösterdiğiniz muhteşem desteği hep hatırlayacağım. İmparator Fatih hocama, kulüp yöneticilerimize, senelerdir başarıları birlikte kovaladığımız tüm takım arkadaşlarıma, kulüp emekçilerine ve büyük Galatasaray taraftarına sonsuz teşekkürler."

 

Ryan Donk'tan Galatasaray'a veda, Kasımpaşa'ya yeniden merhaba ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Donk Fatih Terim Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.