Galatasaray'dan seks partisi haberine yalanlama

Galatasaray'dan Milliyet'in Ryan Donk seks partisi yapıyor haberlerine sert yalanlama: "Hiçbir gerçekliği bulunmayan ve her cümlesi iftira dolu bu ifadeleri manşetine taşıyarak Mustafa Cengiz'i kamuoyu önünde itibarsızlaştırmaya çalışmak en hafif tabiriyle ahlaksızlıktır."

Milliyet gazetesinin bugün yaptığı Ryan Donk haberi Galatasaray kulübü tarafından "hayal ürünü" olarak nitelendirilerek yalanlandı. Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar'ın imzasıyla çıkan haberde, Başkan Mustafa Cengiz'in Hollandalı savunmacı Donk'un seks partilerden bıktığı yazılmıştı.

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Mustafa Cengiz'in 20 genel kurulunun önünde söylediği iddia edilen haber tamamen hayal ürünüdür" ifadesi yer aldı.

Dindar'a göre "Galatasaray’ın futbolda Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardında kalmasına gönderme yapan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Donk’un seks partilerinden bıktık. Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler" diye konuşmuştu.

Galatasaray'dan seks partisi haberine yalanlama ile ilgili etiketler Ryan Donk Galatasaray Milliyet Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.