Ryan Donk: Çılgınca bir şey yapmak istedim

Galatasaray'ın Süper Lig'in 20. haftasında evinde Kayserispor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmaya, attığı şık golle damga vuran Hollandalı oyuncu Ryan Donk o anları anlattı. Çılgınca bir şey yapmak istediğini belirten Donk, güzel bir golün ortaya çıktığını söyledi.

Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Galatasaray evinde Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek puanını 36'ya yükseltti.

Ryan Donk: Çılgınca bir şey yapmak istedim

Sarı kırmızılıların ikinci golü Hollandalı oyuncusu Ryan Donk'tan geldi. Attığı şık golle karşılaşmaya damga vuran deneyimli oyuncu maç sonrasında bu golle ilgili konuştu.

"Gol pozisyonunda Ömer'den güzel bir pas geldi. Aslında kafayla da vurabilirdim ama kontrol edebileceğimi hissettim." diyen Donk, "Kontrol ettim ve çılgınca bir şey yapmak istedim, böyle güzel bir gol ortaya çıktı" ifadelerini kıllandı.

Ryan Donk: Çılgınca bir şey yapmak istedim - Resim : 2

Birçok mevkide oynadığı hatırlatılan Hollandalı oyuncu, "Kalede de çalışıyor musun?" şeklindeki soruya ise, "Çok iyi kalecilerimiz var, kalede sıra bana gelmez. Defans, orta saha ve forvet olarak her mevkii de her zaman bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum." yanıtını verdi.

 

Ryan Donk: Çılgınca bir şey yapmak istedim ile ilgili etiketler Galatasaray Kayserispor Ryan Donk Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.