Ryan Babel'e taraftardan alkış!

Galatasaray’dan Ajax’a kiralık olarak transfer edilen Ryan Babel, yeni takımıyla ilk maçına çıktı.

Galatasaray’dan Ajax’a kiralık olarak transfer edilen Ryan Babel, yeni takımıyla ilk maçına çıktı. Tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Babel, maç sonunda neler söyledi?

Ryan Babel'e taraftardan alkış!

BABEL, SPARTA MAÇINDA 70 DAKİKA OYNADI

Ajax, Sparta Rotterdam ile karşı karşıya geldi ve Ryan Babel maça ilk 11’de başladı. Ajax’ın 2-1 kazandığı karşılaşmanın 70.dakikasında kenara gelen futbolcu, maç sonrasında açıklamalar yaptı.

BABEL: ”BÖYLE HATIRLANMAK GÜZEL BİR ŞEY”

Kulübün sosyal medya hesaplarına açıklama yapan Babel, ”Taraftarın beni alkışlaması gerçekten çok güzel bir jest oldu. Yıllar sonrasında bile böyle hatırlanmak gerçekten güzel bir şey” dedi.

ASİST YAPMA TERCİHİ SORULDU

Ayrıca Babel’e bir pozisyonda gol gitmek yerine neden asist yapmayı tercih ettiği sorusu da soruldu.

BABEL: ”ASİST YAPMAK MAKUL BİR TERCİHTİ”

Babel, “Elbette gol atmak her zaman ilk tercihim olur. Ama o pozisyonda asist yapmayı düşünmek daha makul bir tercihti” yorumunu yaptı.

Galatasaray, Babel’in Ajax’a transferi sonrası KAP’a bildirimde bulunmuştu. Yapılan anlaşmaya göre Ajax kulübü Galatasaray’a net 1.550.000 Euro geçici transfer ücreti ödeyecek.
Ajansspor

Ryan Babel'e taraftardan alkış! ile ilgili etiketler Ajax Ryan Babel Hollanda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.