Ryan Babel'den Oscar'lık hareket!

UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam oynanan son 32 turu mücadelesinde Ajax, deplasmanda Getafe'ye konuk oldu. Mücadeleden 2-0 mağlup ayrılan deplasman ekibinde Galatasaray'ın kiralık futbolcusu Ryan Babel, geceye damga vurdu.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ajax deplasmanda Getafe ile karşı karşıya geldi.

Devre arasında Galatasaray'dan kiralık olarak giden Ryan Babel, Ajax'ta maça ilk 11'de başladı.

BABEL BİR ANDA KENDİNİ YERE BIRAKTI

Ev sahibi mücadelenin 37'inci dakikasında Deyverson ile Ajax karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarı Getafe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken ikinci yarının hemen başında yaşanan bir pozisyon maçın en çarpıcı anı oldu.

Dakikalar 55'i gösterirken Getafe'li Nyom, Babel ile girdiği ikili mücadelenin ardından kendini yere bıraktı. Sakatlığı gören hakem hemen oyunu durdurdu.

Nyom'un yerde kaldığını gören ve hakemin oyunu durdurmasına sinirlenen Ryan Babel adeta çılgına döndü. Rakibinin vakit geçirdiğini düşünen Hollandalı yıldız rakibiyle alay ederek yerde yuvarlanmaya başladı.

Nyom'un numara yaptığını ve hakemi aldattığını düşünen Babel yerden kalkıp sekerek kenara gelmeye çalışan rakibiyle alay etmeye devam etti.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Babel'in o ilginç anları dakika dakika ekranlara gelirken dün gece sosyal medyanın en çok paylaşılan videoları arasına girdi.

Getafe 90+3'te Kenedy ile bir gol daha bularak maçı 2-0 kazandı. Rövanş mücadelesi 27 Şubat Perşembe günü Ajax'ın sahasında oynanacak.

Ryan Babel'den Oscar'lık hareket!

Ryan Babel'den Oscar'lık hareket! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Ryan Babel Ajax getafe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.