Ryan Babel: Bu mücadeleyi biz kazanacağız

Galatasaray’ın Hollandalı forveti Ryan Babel, Paris'te yaşanan ırkçılık olayına tepki gösterdi. Babel, Webo'ya şu mesajı gönderdi: “Bütün sporlarda bu olayların yaşanmasına karşıyım. Bence her şey iyi olacak. Sakın endişelenme. Bu mücadeleyi biz kazanacağız” dedi.

Paris Saint-Germain ile İstanbul Başakşehir'in karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. maçında 4. hakem Constantin Sebastian Coltescu damgasını vurdu.

Başakşehir'in yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı söylemlerde bulunan Coltescu'ya bir tepki de Galatasaraylı Ryan Babel’den geldi. Skorer’den Nergis Aşkın’a konuşan Hollandalı futbolcu, bütün spor faaliyetlerinde ırkçılığa karşı olduğunu belirterek, "Webo kardeşim, bu konuda arkandayım ve seni destekliyorum. Biliyorum ki senin için en iyisi olacak. Bütün sporlarda bu olayların yaşanmasına karşıyım. Bence her şey iyi olacak. Sakın endişelenme. Bu mücadeleyi biz kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Ryan Babel: Bu mücadeleyi biz kazanacağız ile ilgili etiketler Ryan Babel Galatasaray Pierre Webo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.