Ryan Babel ligdeki 3. golünü attı

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, Yeni Malatyaspor maçında attığı golle bu sezon ligdeki 3. golünü kaydetti. Babel’in UEFA Avrupa Ligi’nde de 1 golü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların ilk golü Ryan Babel’den geldi. Mücadelenin 51. dakikasında Erick Pulgar’ın pasında sol taraftan ceza sahası içine giren Kerem Aktürkoğlu’nun pasında ön direkte Halil Dervişoğlu’nun vuruşunda kaleci Abdulsamed Damlu’dan dönen meşin yuvarlığı Berkan Kutlu kafa vuruşuyla tamamladı. Tekrar kaleci Abdulsamed’den dönen topu ise Ryan Babel tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

35 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük maçlarında attığı 1’er golün ardından 3. gol sevincini yaşadı.

Deneyimli futbolcunun bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Marsilya ile oynanan müsabakada da 1 golü bulunuyor.

Mücadeleye 11’de başlayan Ryan Babel, 90 dakika sahada kaldı.

Ryan Babel ligdeki 3. golünü attı ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Babel
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.