Ryan Babel'e kulübe yolu göründü

Monaco'dan Henry Onyekuru'yu tekrar kiralamayı başaramayan Galatasaray yeni sezona sol açıkta Arda Turan-Ryan Babel ikilisiyle başladı. Ancak Babel'i devre arası gönderme planları yapan Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı'nın sözleşmesinde yer alan özel bir madde nedeniyle kendisini kulübeye çekecek.

Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Faih Terim, Hollandalı forveti Ryan Babel'le ilgili bir karar aldı. Sabah gazetesinin haberine göre, Babel 20 maç sayısına ulaşırsa sözleşmesindeki +1 yıllık opsiyon devreye girecek. Sarı-Kırmızılılar bu yüzden 33 yaşındaki ismi devre arasında göndermek istiyor.

HAMLE OYUNCUSU OLACAK

Fatih Terim, sol beki Saracchi'nin önüne Arda Turan'ı yazarak A Planı'nı hazırladı. Ryan Babel kulübe hamlesi olacak. Yönetim de maliyetleri dikkate alarak Arda ile devam etmeyi, Babel'le yollarını ayırmanın formülünü arıyor.

Arda 4 milyon TL, Babel 2.5 milyon Euro kazanıyor. EURO 2021'i düşünerek Galatasaray'da kalmayı tercih eden Babel için sarı-kırmızılı kulüp devre arasında gelecek olası teklifleri değerlendirmeye alacak. Ocak ayında 34 yaşına basacak Hollandalı yıldızın ABD'ye gitmesi bekleniyor. Terim'in performansından memnun olduğu Arda ise en az bir sezon daha parçalı formayı giymeye devam edecek.

Ryan Babel'e kulübe yolu göründü ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Babel Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.