Ryan Babel Atiba'nın oğlu Noah'tan dert yandı

Siyah-Beyazlı takımın futbolcuları Ryan Babel ve Gökhan İnler şampiyonlukla ilgili düşüncelerini açıkladı

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'in açıklamaları şu şekilde;

"Dick Advocaat'ın Hollanda Milli Takımı'na çağırılmayı bekliyor musun?" sorusuna "Herhangi bir beklentim yok. Oluruna bıraktım. Advocaat'tan Hollanda Milli Takımı için beklentim yok çünkü davet etmedi" dedi.

"NOAH BANA VAKİT AYIRMIYOR"

Başarılı futbolcu Atiba'nın oğlu Noah'la ilgili de açıklama yaptı. Ryan Babel, "Noah son dönemde çok ünlü bana vakit ayıramadığı için görüşemiyoruz.' diyerek Beşiktaş'ın maskotu haline gelen Noah'tan dert yandı.

Hollandalı yıldız açıklamalarına şöyle devam etti:
"Aboubakar ile gol sevincinde dikkat etmesi gereken kişi Vincent Aboubakar. Boğazda tekne turu için hazırım. Bu kutlama için konsantre oldum. Emre Çolak çok eğlenceli bir takım arkadaşıydı. İngilizce bilmiyordu. Çok az İspanyolca biliyordu, Türkçe konuşuyordu genelde. Herkes Başakşehir'in ikinci yarıda düşüşe geçeceğini düşünyordu ama iyi bir iş çıkardılar. İçerde oynadığımız Olympiakos maçı benim için çok anlamlıydı. Erkenden 10 kişi kalmamıza rağmen kazanmıştık" açıklamalarında bulundu.

Gökhan İnler'in açıklamaları şu şekilde;

Daha çok oynamak istiyorum, son karar Şenol Güneş'in. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek istiyoruz. Unutamadığım maç Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli maçıydı.

NOAH KAMERALAR KARŞISINDA

Geçtiğimiz günler Milliyet'e röportaj veren Atiba çekimlere oğlu Noah'la birlikte katılmıştı. Kameralar karşısına geçen baba oğul renkli anlar yaşanmasına neden olmuştu

Ryan Babel Atiba'nın oğlu Noah'tan dert yandı ile ilgili etiketler Ryan Babel Atiba noah Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.