Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'ın sevgilisi kaç yaşında?

Rüzgar Mağden kimdir? 7 evlilik geçen Gönül Yazar'ın gönlünü yeni bir isme kaptırdı. Gönül Yazar, gönlünü kendisinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden'e kaptırdı. Peki Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Detaylar haberimizde...

Rüzgar Mağden kimdir? 83 yaşındaki sanatçı Gönül Yazar, Rüzgar Mağden ile aşk yaşadığını açıkladı. 7 evlilik geçen 'Taş Bebek' lakaplı 83 yaşındaki sanatçı Gönül Yazar'ın yeni sevgilisinin yaşamı merak ediliyor. Peki Rüzgar Maden kimdir? Detaylar haberimizde...

Gönül Yazar, 24 yıl aradan sonra Vize Tarih ve Kültür Festivali'nde konser verdi. 10 bin kişinin ayakta alkışladığını görünce duygulanıp ağladı.

83 yaşındaki sanatçı, sahnede bombayı patlattı. Kalbinin boş olmadığını söyleyen 'Taş Bebek', "İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum" diye konuştu!

Daha önce başından 7 evlilik geçen Gönül Yazar'ın gönlünün prensi de belli oldu.

Geçen 12 Ağustos'ta yeni yaşını kutlayan ünlü sanatçının 1 buçuk yıldır yönetmen Rüzgar Mağden ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük yönetmenle de fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp aşkını ilan etti.

Rüzgar Mağden de sanatçının bu romantik paylaşımına "Sen aşk ile kutsanan güzel kadın, ne güzel şey varlığın, dilime duadır adın. Gönül Yazar, nice yıllara…" notu düşerek karşılık verdi.

Kanal D'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Gönül Yazar merak edilen her şeyi anlattı.

İşte Gönül Yazar'ın açıklamalarından satır başları:

''21 yıldır hayatımda kimse yoktu ve 21 yıldır tavana bakıyordum şimdi telefona bakıyorum. Bir aydır hayatımda biri var. Hayatımdaki kişi 10 yaşındayken bana aşık olmuş. Herkes gibi bizim de aramızda yaş farkı var. Şimdi ikimiz de evlilik düşünmüyoruz. Onun da aklında olduğunu düşünmüyorum.

'BANA 10 YAŞINDA AŞIK OLMUŞ'
Sevgilim beni, Metin Oktay'la 'Taçsız Kral' filmde oynamıştım orada görmüş aşık olmuş. 10 yaşında bana aşık olmuş. O zaman 'Ben bu kadınla evleneceğim' demiş. Ama şu an evlenmeyi düşünmüyoruz.

Ne ben ondan başkasına bakarım ne de o benden başkasına bakar. Hayatta hiç kimseye Rüzgar'a güvendiğim kadar güvenmedim. 51 yaşında adamın neresi çıtır? Benim ne kabahatim var ondan daha büyük olmak mı kabahat? O bana 'Ben senin için her şeyi sırtlanmayı göğüslemeye hazırım' dedi.

Rüzgar bir kez evlenmiş daha sonra da boşanmış. Eski eşi de beni biliyor. Hatta eski eşi yeniden bir yuva kurmuş beni de çaya davet etti. Rüzgar'ın boşandığı hanımefendi beni çok seviyor destekliyor.''

RÜZGAR MAĞDEN KİMDİR?

İstanbul'da yaşamını sürdüren Rüzgar Mağden, 8 Nisan 1968 tarihinde dünyaya geldi. Yönetmenlik yapan Rüzgar Mağden, pek çok kanal ve yapım şirketinin bünyesinde çalıştı.

Gönül Yazar, geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olmuş, bir süredir hayatında birisi olduğu söylemişti.

"21 yıldır hayatımda kimse yoktu ve 21 yıldır tavana bakıyordum şimdi telefona bakıyorum. Bir aydır hayatımda biri var. Hayatımdaki kişi on yaşındayken bana aşık olmuş. Herkes gibi bizim de aramızda yaş farkı var." Açıklamasında bulunan Gönül Yazar, 'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorusuna ise, "Şimdi ikimizde evlilik düşünmüyoruz. Onun da aklında olduğunu düşünmüyorum" şeklinde cevap vermişti.

Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'ın sevgilisi kaç yaşında? ile ilgili etiketler Gönül Yazar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.