Rüzgar Erkoçlar takipçisini ifşa etti! ''Farkındalık yaratmak için yaptım''

Ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Instagram hesabı üzerinden kendisine cinsiyet değiştirdiği için ağır sözler sarf eden takipçisini ifşa etti.

Genç oyuncu Rüzgar Erkoçlar, yıllar önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi. Şimdilerde evli olan Erkoçlar, yıllar geçmesine rağmen kendisi hala ameliyat olması konusunda eleştiren bir takipçisinin mesajını Instagram'dan paylaşarak tepki gösterdi.

''MAHŞER GÜNÜ NASIL HESAP VERECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ?''

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Erkoçlar, bir sosyal medya kullanıcısının kendisine yolladığı 'Mahşer günü nasıl hesap vereceğini hiç düşündün mü? Biraz midem bulanıyor ve acıyarak seyrediyorum seni. Sayın hem kadın hem erkek. Senin sonun da aynı Bülent Ersoy gibi ortada sürünen yaşlı bir fosil olacaksın, ne evliliği ne çocuğu. Dünyanı, ahiretini mahvettin' şeklindeki mesajı ifşa etti.

Rüzgar Erkoçlar takipçisini ifşa etti! ''Farkındalık yaratmak için yaptım''

"BÖYLE DENSİZLERİ PAYLAŞACAĞIM"

Rüzgar Erkoçlar, kendisine gönderilen mesajı Instagram hesabından paylaşarak "Böyle birkaç densiz var, artık paylaşacağım bunları, insanlar canıyla uğraşırken dışarıda, bunların kafa hala burada" dedi. Kendisini eleştiren kişiye "Güzel sev" diyerek uzun bir tavsiye mesajı gönderen Erkoçlar, yazısını takipçileriyle de paylaştı.Kendisine gelen destek mesajları için teşekkür eden Rüzgar Erkoçlar, bunu farkındalık yaratmak için yaptığını ve bu tarz yorumların kendisini çok da etkilemediğini de sözlerine ekledi.

Rüzgar Erkoçlar takipçisini ifşa etti! ''Farkındalık yaratmak için yaptım'' - Resim : 2

Rüzgar Erkoçlar takipçisini ifşa etti! ''Farkındalık yaratmak için yaptım'' ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya Rüzgar Erkoçlar ifşa cinsiyet değiştime
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.